English   Nederlands  

algemene informatie

biologische werking

electronische werking

functionele werking

detection limieten

Present IT 2 software

demonstraties

contact

In Situ
In Situ version

 

 

PresentIT

 

nieuwe versie

flow through
flow through version

 

 

Present IT Software.

Presentatie software voor de Mosselmonitor®

De presentatie software Present IT werd ontwikkeld in samenwerking met de gebruikers van de Mosselmonitor® en is bedoeld om de analytische informatie van de Mosselmonitor® om te zetten in een grafiek. Het programma maakt het mogelijk om niet alleen de on-line-informatie maar ook de opgeslagen gegevensbestanden van de Mosselmonitor®te bekijken. Daarnaast dient het programma om rechtstreeks met de Mosselmonitor®te communiceren.
Aangezien het steeds belangrijker wordt om op afstand data te ontvangen zijn, door het gebruik van een Internet Module, verschillende Mosselmonitor® systemen tegelijkertijd te monitoren.
Het programma wordt ge├»nstalleerd op een PC die, via een communicatiepoort, rechtstreeks verbonden is met de Mosselmonitor®. De software verzorgt de grafische presentatie en een gemakkelijke opslag van de gegevens uit de Mosselmonitor®.
Het is mogelijk om de gegevens van de mosselen, individueel of collectief te bekijken terwijl ook een gemiddelde waarde wordt berekend. De software is eenvoudig te gebruiken en bevat handige tools om wijzigingen aan te brengen in de parameters. In de grafieken kunnen teksten worden toegevoegd en worden afgedrukt.

 

 

 

 

 

 

 

Logo